Известие

Collapse
No announcement yet.

Резерва на Алфа Ромео 156 2.0

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Резерва на Алфа Ромео 156 2.0

Здравейте колеги,

Днес се чудих, някой засичал ли е колко км минава вашата алфа на резерва ( извънградско), принципно съм чувал , че е 100 км, питам защото попринцип зареждам 14-5 литра и отивам и се връщам до пловдив общо с градското към 160 км, и често ми светва резервата на връщане и веднага зареждам.
    Поздрави
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

В ръководството по експлоатацията пише 6 литра. Друг е въпроса на кой за какви километри му стигат 6 литра?!?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      В ръководството по експлоатацията пише 6 литра. Друг е въпроса на кой за какви километри му стигат 6 литра?!?
      Аха , значи около 80 км имам на резерва по моите сметки колата дава разход 7.5/8 извънградско.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
        Здравейте колеги,

Днес се чудих, някой засичал ли е колко км минава вашата алфа на резерва ( извънградско), принципно съм чувал , че е 100 км, питам защото попринцип зареждам 14-5 литра и отивам и се връщам до пловдив общо с градското към 160 км, и често ми светва резервата на връщане и веднага зареждам.
        Поздрави
        По- малко от 100 км. и на извънградски режим (поне при мене)
        трол след трол след трол

Comment

В ръководството пише 7 литра!
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

На моята белисима, изминавам 100км градско, и има още за няколко десетки км, ма не смея да пробвам.
            Това е като светне лампичката.
            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:54.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И тая тема почва да се обръща на: "моето гардже е най-хубау" или "бензин<=>дизел" ... и ще трябва да я

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                И тая тема почва да се обръща на: "моето гардже е най-хубау" или "бензин<=>дизел" ... и ще трябва да я
                Нем не е нужно просто да се оточни последно резервата 6 литра ли е или 7, колегата по-горе кара 1.9 дизел при разход 5.5 примерно извънградско е напълно нормално да мини 100 км, обаче аз като давам 8 ... няма как да стане такаче въпроса е колко е резервата пък всеки ще си сметни за неговата колко минава.

Comment

На всички е 7 л. Въпреки, че аз лично не бих чакал на резерва като знаем точността на показанията уреда за горивото
                  Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	99.3 Килобайта
ID:	2290547
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Вчера стигнах почти на изпарения до бензиностанцията и заредих за 15лв (7 литра). Покарах 2-3км и Лампата на резервата светна...Така, че 7 литра според мен
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Грешката е моя, извинете за което, резервата е 7 литра!

Comment

Working...
                      X